ByStar Fiber, yüksek teknolojiye sahip üst düzey fiber lazer kesim tezgahıdır. 20 kilowatt gücüyle artırılmış lazer performansı ve optimize edilmiş kesme performansı sayesinde fiber lazer ile çelik, alüminyum, paslanmaz çelik, pirinç ve bakırı daha hızlı ve hassas bir şekilde kesebilirsiniz.

ByStar Fiber inanılmaz derecede hızlı. Hız, kaliteden ödün vermek anlamına gelmez, tam aksine; İsviçre üretimi yüksek teknolojili kesme kafası ile zorlu uygulamalarda bile en yüksek kaliteyi elde eder. Çelikten demir dışı metallere kadar, ister büyük siparişler ister spontane küçük partiler olsun, ByStar Fiber müşterilerinizin isteklerini zamanında yerine getirmeniz için kullanıcıya gerekli esnekliği sağlamayı taahhüt eder.  

YÜZDE 40 VERİMLİLİK

Yumuşak çelik ve paslanmaz çelik kesimlerinde, 4mm ile 20mm arasındaki kalınlıklarda,15kW’lık versiyona kıyasla 20kW güce sahip ByStar Fiber ortalama yüzde 40 daha yüksek verimliliğe sahiptir. Bu da, kullanıcılarının daha yüksek verimlilik sayesinde, daha düşük parça başı maliyet elde etmesini sağlamaktadır. 20 kilowatt hem yüksek adetli üretimlerinize, hem de acil müşteri taleplerinize cevap vermeyi mümkün kılar.

BİR AKILLI TELEFON KADAR KOLAY KULLANIM

Markanın otomasyon çözümleri de, ByStar Fiber’i tamamlıyor. ByStar Fiber, ByTrans Extended otomasyonu ile birlikte yüksek performans lazer kesim süreçlerini otomatikleştirir. Sac metal işlemede en çok zaman kaybı tezgahın yeni bir işe programlanması sırasında yaşanır. Sezgisel kullanıcı arayüzü sayesinde fiber lazeri yeni işlere daha hızlı bir şekilde geçirebilirsiniz. Böylece temel ihtiyaçlarınız için daha fazla zamanınız olur. Dokunmatik ekran, fiber lazeri ve bağlı otomasyonu bir akıllı telefon kadar kolay kullanmanızı sağlar. Otomasyon çözümlerimiz en yüksek güç ve kaliteyi temsil eder. Verimli çözümlerimiz, yükleme ve boşaltma sırasında malzeme akışını hızlandırır ve yüksek hızlı lazer performansından tam olarak yararlanmanızı sağlar.

İki kasetli ByTrans Extended makine sistemi daha da otonom çalışır. Bu, lazer kesim sisteminizdeki işlemleri daha esnek hale getirir. İkinci kasetin yardımıyla ByTrans’ın yükleme kapasitesini iki katına çıkarabilir ve fonksiyon kapsamını genişletebilirsiniz.  Düşük işgücü gerektiren parça üretimine girişi kolaylaştırır. Böylece üretiminizin malzeme akışını optimize ederken üretiminizdeki iş ve proses güvenliğini artırır. Sac metal işleme teknolojisi imalat sanayinde; enerji, tarım aletleri, gıda makineleri, reklamcılık, otomotiv, medikal, savunma ve havacılık gibi çok çeşitli sektörlerde kullanılmaktadır.

KAZANÇ ODAKLI TEKNOLOJİ

Fiber lazerlerimizin amiral gemisi ByStar Fiber, üst düzey fiber lazer kesim teknolojisi, yüksek kesim hızı çıktınızı ve kaliteyi arttırır. Otomasyonlarımız ise insansız operasyonlarda optimum kullanım ve maksimum proses güvenliğini garanti ederler. İsviçre kalitesi fiber lazer ile rekabette bir adım öndesiniz.  Yüksek teknolojiye sahip üst düzey fiber lazer teknolojisi; yüksek hassasiyete sahip Bystronic teknolojisi, en yüksek güçlerde bile güvenilir kesme işlemi ve geniş uygulama alanı sunar