İş Leasing, İTÜ Güneş Arabası Ekibi’nin wwAutonomous-2’ye destek oluyor. Ayrıca İş Leasing, sürdürülebilirlik ve çevre bilinciyle, çalışanlarına adadığı hatıra ormanına 5 bin karaçam fidanını kazandırdı. İş Leasing’in bu girişimlere yönelik kurumsal açıklaması şu şekilde:
İstanbul Teknik Üniversitesi Güneş Arabası Ekibi’nin geliştirmiş olduğu otonom araç ARIBA Autonomous-2’ye, İş Leasing olarak katkı sağlamak bizim için büyük bir onur ve memnuniyet kaynağıdır. Bu yenilikçi projeye verdiğimiz destek, sürdürülebilir teknoloji ve geleceğin ulaşım çözümleri konusunda attığımız önemli bir adımdır. İTÜ Güneş Arabası Ekibi’ne, katılacakları ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılar diliyoruz.

İş Leasing ve Ege Orman Vakfı İşbirliğiyle 5.000 Adet Karaçam Dikimi Gerçekleştirildi
Geçtiğimiz aylarda, İş Leasing’in katkılarıyla Ege Orman Vakfı tarafından 5.000 adet karaçam fidanı dikimi gerçekleştirilmiştir. Bu proje, İş Leasing’in sürdürülebilirlik ve çevre bilinci çerçevesinde attığı önemli bir adımdır. Ayrıca, İş Leasing Çalışanları adı verilen Hatıra Ormanı, İş Leasing’in desteğiyle oluşturulmuş olup, ağaç dikimi Ege Orman Vakfı tarafından yapılmıştır. Bu anlamlı girişim, doğaya olan sorumluluğumuzu pekiştirirken, geleceğe de kalıcı bir katkı sunmaktadır.
